Botilbud

Skolen har hybler til om lag 3/4 av elevene. Måltider og fritidsaktiviteter kan benyttes av alle våre elever, uavhengig av om de bor på skolen, bor hjemme eller leier bolig i nærområdet. Skolen er informert om en del utleieobjekter i Feiring, og kan videreformidle kontaktinformasjon.

Hyblene kan benyttes både i ukedagene og i helgene, men ikke i skoleferiene. Selv om du får hybelplass, må du altså ha en annen bolig du kan tilbringe feriene i.

Det er viktig at vi alle er med på å skape et trygt og godt miljø på skolen. For dere som bor på hybel gjelder et eget hybelreglement som skal bidra til det. Som beboere på hyblene vil dere også bli godt kjent med skolens miljøarbeidere, nattevaktene og de ansatte i kantine og kjøkken.

Hyblene

Hyblene er møblerte enkeltrom, de fleste med eget bad (toalett og dusj). De inneholder seng, skrivepult, klesskap, kommode og stol. Hyblene er også utstyrt med pute og dyne, samt gardiner. Du må ha med deg sengetøy selv (to sett). Noen av hyblene er også tilrettelagt for bevegelseshemmede.

·        Du er selv ansvarlig for å holde hybelen din ren og å vaske sengetøy jevnlig. Det er vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig for alle som bor på skolen. Det er også et felles kjøkken der du kan lage din egen mat hvis du ønsker det.

 ·        Du kan ikke melde flytting til skolens adresse dersom du bor på hybel hos oss. Merk også at hybelhusene er stengt i skolens høst-, jule-, vinter-, påske- og sommerferie. Du må altså ha en annen bolig du kan tilbringe feriene i.

Les hybelreglementet her

Kantina

Kantina er et naturlig møtepunkt både for elever som bor på skolen og andre elever og ansatte på dagtid. Vi legger vekt på et sunt og variert kosthold, og på å skape en trivelig atmosfære i kantina.

Vi tilbyr fire måltider hver dag (tre på helg) og serverer mat fra sunne råvarer med anbefalt næringsinnhold. Verken kantinetilbudet eller hybel medfører noen kostnad for deg som elev.

Aktiviteter

Miljøansatte planlegger og tilrettelegger mange aktiviteter for elevene og knyttet til skolens miljø, men er også opptatt av at elever selv tar initiativ til, planlegger og gjennomfører aktiviteter. Typiske aktiviteter ved skolen kan være ulike treningsaktiviteter i skolens gymsal, treningsrom og basseng, ulike sosiale/kulturelle aktiviteter, turer i skog og mark, aktiviteter i kreativt rom, musikk, LAN mm.