Om studietilbudet

Skolen starter opp høsten 2020 med å tilby opplæring i

  • Vg1 Helse- og oppvekstfag
    Denne utdanningen gir deg grunnleggende forståelse for helsefremmende arbeid med utgangspunkt i fysiske og psykisk helse. Etter skoleåret 2020/2021 vil du kunne ta vg2 Helsefagarbeider på Feiring vgs. Dersom du ønsker å ta en annen helsefaglig vg2, vil du kunne fortsette utdanningen din på en annen videregående skole.
  • Vg1 Studiespesialisering
    Dersom du liker teorifag og ønsker å studere på høyskole eller universitet, vil denne utdanningen være den rette for deg. Dette er det første året av en tre-årig videregående utdanning. Feiring VGS vil tilby vg2 og vg3 i årene som kommer, men hvilke programfag skolen vil tilby, er ikke avgjort ennå.
  • Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse
    Dersom du ønsker å kvalifisere deg for høyere utdanning - høyskole/universitet - og har bestått vg1 og vg2 på et yrkesfaglig utdanningsprogram, kan denne ett-årige utdanningen være det rette for deg. Denne utdanningen er teoretisk med 30 timer fellesfag, men med innsats og hjelp kan det gå bra!

Skolen er også godkjent for programområdet Bygg- og Anleggsteknikk som vi starter opp høsten 2021.
Du kan lese mer om de ulike utdanningsprogrammene på vilbli.no.

Skolen følger offentlige læreplaner og samarbeider med fylkeskommunale skoler for gjennomføring av eksamen. Kravene til faglig innhold og vurdering vil være de samme på Feiring vgs som på fylkeskommunale skoler med det samme tilbudet.

Skolerute for videregående skole 2020/2021